Wij presenteren u met trots de eerste nieuwsbrief van de Presentiepas, de unieke en universele oplossing voor de digitale registratie van mensuren en de controle en opslag van legitimatiebewijzen. In deze nieuwsbrief volop (nieuws)feiten, weetjes en ervaringen, die allen te maken hebben met het registreren van medewerkers in het algemeen en de Presentiepas in het bijzonder.

Achter de Presentiepas staat een viertal initiatiefnemers, die hun passie, kennis en kunde hebben gedeeld en benut bij het ontwikkelen van een praktijkgericht, gebruiksvriendelijk, veelzijdig en betrouwbaar registratiesysteem. Voorop Cees Snelders, uitvoerder bij een groot bouwbedrijf en een bouwman in hart en nieren. Met vele tientallen jaren ervaring.

Samen met Frank Groenendaal, Joost Eras en Eric Schauwaert heeft Cees Snelders zijn wensen, eisen en behoeften als ‘man van de bouwvloer’ op het vlak van registratie vertaald naar de Presentiepas. Frank Groenendaal is gespecialiseerd in het inzetten van de juiste mensen op de juiste momenten op de juiste plekken, terwijl voor Joost Eras het technische (automatiserings)verhaal gesneden koek is en Eric Schauwaert als juridisch en financieel expert zijn sporen heeft verdiend.

Opgeteld en wel heeft hun ervaring, kennis en kunde de ontwikkeling van de Presentiepas opgeleverd. Zoals gezegd: een praktijkgericht, gebruiksvriendelijk, veelzijdig en betrouwbaar registratiesysteem. Met overtuiging, en geheel in lijn van het product Presentiespas, zeggen we dan ook als inleiding van deze eerste nieuwsbrief: aangenaam kennismaken!

Plus sowieso: veel leesplezier!

Cees Snelders, Frank Groenendaal, Joost Eras en Eric Schauwaert, initiatiefnemers de Presentiepas.